Stichting Hofspetters werkt graag samen met Stap Nu Verder!

Door een fijne samenwerking met Erwin, het UWV en Michel Spaans van Stichting Hofspetters heeft Erwin de mogelijkheid gekregen om na een moeilijke periode van ziekte terug te komen in een passende betaalde baan.

We nemen je mee in het proces wat hieraan vooraf is gegaan;

De eerste stap die vaak gezet moet worden bij ziekte is het accepteren dat het niet meer hetzelfde is als daarvoor. Dit klinkt makkelijk, echter is dat juist het meest ingewikkeld. Voorheen was duidelijk wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Na ziekte kan dat veranderen. Ook Erwin is door dit proces heen gegaan.

Bij Stap Nu Verder vond Erwin de passende begeleiding om zijn vaardigheden te ontwikkelen. Toen hij klaar was voor de stap naar de arbeidsmarkt is hij bij Hofspetters begonnen op een werkervaringsplek. Met de ondersteuning vanuit Stap Nu Verder en een warm welkom bij Hofspetters, heeft Erwin zich zo ontwikkeld dat hij nu een passende betaalde baan heeft.

Het hele traject heeft een diepgaande betekenis voor Erwin. Eén waarin hij weer grip heeft gekregen om zelf de regie te pakken en waarin hij doelgerichter en zelfverzekerder is geworden. Wij zijn blij dat wij deel uit mochten maken van zijn stap naar een nieuwe toekomst .