Kledingzwemmen

Zwemt uw kind in fase 6 t/m 8?

Vanaf fase 6 moeten alle kinderen elke laatste en eerste week van de maand met kleding komen zwemmen. Regelmatig oefenen met kleding zwemmen bevorderd het leren van de zwemslagen met natte kleding. Daarnaast bieden we de kinderen hiermee een extra oefenmoment voordat er getoetst wordt.

De kledingeisen vanaf fase 6 zijn een T-shirt met lange mouwen en een broek met een ritssluiting (geen legging) en schoenen. De schoenen een stevige zool te hebben. Gymschoenen en harde plastic waterschoentjes zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet.

Zwemt uw kind in de A, B of C groep?

De kledingeisen voor diploma A en B zijn: een hemd, T-shirt met korte mouwen, korte broek (met ritssluiting, geen legging), sokken en schoenen (gymschoenen en harde plastic waterschoenen zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet).

De kledingeisen voor diploma C zijn: een hemd, T-shirt met lange mouwen, lange broek (met ritssluiting, geen legging), sokken en schoenen (gymschoenen en harde plastic waterschoenen zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet).

Zwemt uw kind in Zwemvaardigheid

In de Zwemvaardigheidgroep gelden de volgende kledingeisen. Deze dienen de gehele week te worden gedragen!

T-shirt met lange mouwen en  een regenjas, broek tot de enkels met ritssluiting, schoenen met stevige zool. Daarnaast willen we u vragen uw kind een plastic tas mee te geven.