Inschrijven

Inschrijven bij hofspetters

Leuk dat u uw kind of uzelf wilt inschrijven bij Stichting Hofspetters! Via deze pagina komt u terecht bij onze inschrijfformulieren.

In het inschrijfformulier wordt om een gewenste startdatum gevraagd. Dit betreft slechts een indicatie, en is geen bevestiging dat uw kind ook daadwerkelijk op deze datum kan starten.

Zwemles

Hofspetters geeft zwemles volgens de SuperSpetters en ABC methode. Bekijk meer informatie over onze zwemprogramma’s op deze pagina. Indien u van de Ooievaarspaskorting gebruik wilt maken, kunt u enkel inschrijven voor het ABC programma.

Is uw kind nog te jong voor zwemlessen, maar heeft hij/zij wel de leeftijd van 3,5 jaar bereikt? Dan kunt uw kind meezwemmen in het MiniSpetters programma, waarin we kinderen laten wennen aan het water.

 

Schrijf je in voor:

Activiteiten

Verder zwemmen

Ook na de zwemlessen bieden wij verschillende leuke zwemprogramma’s aan. Meer informatie over onze zwemprogramma’s vind u op deze pagina.

Volwassenen

Voor volwassenen (vanaf 16 jaar) bieden wij zowel zwemlessen als borstcrawl cursussen aan. 

Duur wachtlijsten

Op dit moment zijn de wachtlijsten in de Nederlandse zwembaden aanzienlijk opgelopen, vanwege lange sluitingen weinig doorstroom van kinderen. De volgende indicaties zijn dan ook grove inschattingen wanneer u zich vandaag zou inschrijven.

 

Superspetters
4/5 maanden
ENVOZ ABC
Direct beschikbaar
Zwemvaardigheid
0/2 maanden
MiniSpetters
3/4 maanden
SterrenSpetters
Direct beschikbaar
Volwassenen zwemmen
4/5 maanden
Borstcrawl cursus
Direct beschikbaar
Waterveilig
Direct beschikbaar