Even voorstellen..

Welke gezichten zitten er achter Team Hofspetters? Elke week stellen we een aantal collega’s aan je voor! 

Mijn naam is Julia, ik ben 22 jaar en ik kom oorspronkelijk uit de mooie stad Utrecht! Ik ben nu vier jaar geleden naar Den Haag verhuisd en heb hier helemaal mijn plek gevonden.

Hoe ben je bij de Hofspetters terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een leuke baan naast mijn studie. Ik heb zelf altijd op reddingszwemmen gezeten en ik ben al lange tijd lifeguard, dus ik solliciteerde naar een baan als lifeguard bij Hofspetters. Ik ben aangenomen en bij Hofspetters ook gelijk gaan leren om zwemjuf te worden en nu doe ik dit met heel veel plezier.

Wat vind je het allerleukste aan zwemles geven?

Het leukste aan zwemles geven vind ik om kinderen te helpen met het aangaan van spannende uitdagingen, zoals voor het eerst in het diepe zwemmen of een duik maken. Ik vind het erg leuk om te zien hoe een beetje spanning dan omslaat in blijheid en trots dat het ze is gelukt!

Welk moment tijdens een zwemles is je het meeste bijgebleven?

Dat is een lastige vraag! Ik vind het moeilijk om nu één moment te noemen, maar het zijn kleine dingen zoals uitgenodigd worden op een feestje of een knuffel of high five na de les die mij het plezier in lesgeven geven.