Belangrijk nieuws! Zomerrooster

Beste ouder(s) en/of verzorger(s) van onze Hofspetters,

De zomervakantie staat weer voor de deur en gaan we duimen voor een mooie zomer.

Zoals ieder jaar gaat team Hofspetters werken met een zomerrooster waarbij u als ouders de zwemles zelf moet aanmelden. Op de volgende dagen kunt u zwemlessen inboeken:

Zwemt u nu in het Hofbad? Dan kunt u de zwemlessen inboeken op maandag en vrijdag.
(De reguliere zwemlessen op dinsdag, woensdag, en donderdag komen dus te vervallen)

Zwemt u in de Viergang? Dan blijft u gewoon in de zomervakantie op zondag zwemmen, maar moet u zich wel aanmelden per zondag.

Let op! De laatste 2 weken van de zomervakantie en de 1e week na de vakantie is de Viergang gesloten wegens klein onderhoud. Dan zijn er in de Viergang geen zwemlessen. U ontvangt hierover nog een aparte mail.

Hoe boekt u de zwemlessen voor de zomervakantie in WeScore?

U dient de zwemlessen net zo in te plannen als dat u een inhaalles plant in het systeem. U krijgt van Hofspetters 6 zomertegoeden voor zwemlessen voor de periode van 15 juli 2024 tot en met 25 augustus 2024.

Daarna komen de zomertegoeden weer automatisch te vervallen en kunt u weer gebruik maken van uw opgebouwde inhaaltegoeden als u deze ook voor de zomer al had.
Let dus goed op! Als u de zwemles van uw zoon of dochter niet heeft aangemeld in de zomervakantie dan kunt u ook niet deelnemen.

Kunnen de lessen vol zijn in de zomervakantie?

We hebben de ervaring dat er plek genoeg is op de dagen dat er zwemlessen in de vakantie worden aangeboden. Onze coördinatie houdt het allemaal erg goed bij en als we zien dat een bepaalde fase vol raakt dan zullen we aanpassingen maken in het rooster waarna u weer kunt inplannen.

Kunnen jullie ook lessen voor mij inplannen?

Nee. Dit is niet mogelijk. U dient dit zelf te doen via WeScore.

Vanaf wanneer kan ik gaan inplannen?

Het zomerrooster zal vanaf 1 juli a.s. worden opengezet en vanaf die dag kunt u ook gaan inplannen.

Heeft u nog verdere vragen n.a.v. deze brief? Dan kunt u deze 24/7 stellen via info@hofspetters.nl.

Omdat ook veel collega’s genieten van een welverdiende vakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar van 13 juli t/m 25 augustus 2024.

Dan rest mij u niets anders dan iedereen een hele fijne zomervakantie toe te wensen en u allemaal te mogen begroeten tijdens de zomervakantie in het Hofbad (maandag of vrijdag) of de Viergang (zondag)

Met vriendelijke groet,

Michel Spaans (directeur)