Aanpassing contributie 2024

Beste ouder(s), verzorger(s),

Ook in 2023 zijn de kosten voor zwemscholen opnieuw behoorlijk gestegen. Ook in 2024 worden er weer verhogingen verwacht.

Team Hofspetters probeert ieder jaar daar waar nodig de kosten niet te laten oplopen om zo hele grote verhogingen te voorkomen. Uiteraard kijken wij ook naar omliggende bedrijven in dezelfde markt.

In overleg met het bestuur ontvangt u hierbij de nieuwe tarieven voor 2024. Wij snappen heel goed dat wij niet het enige bedrijf zijn dat binnen uw budget de kosten helaas moet verhogen. Daarom proberen wij ook e.e.a. een beetje te compenseren door vanaf 1 januari 2024 de diplomakosten met 50 % ter verlagen naar 13,50 euro.

Ook gaan wij het inschrijfgeld NIET verhogen voor nieuwe leden.

Wij hechten er waarde aan u nogmaals te laten weten dat Stichting Hofspetters geen winstoogmerk heeft. Mocht er aan het einde van het jaar een positief resultaat zijn, dan storten wij dit naar Topzwemmen Den Haag voor het ondersteunen van de (top)sport: zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen.

Ook wijzen wij u erop dat wij een samenwerking hebben met Jeugdfonds Sport en Cultuur die een vergoeding kan betalen voor de zwemles contributie. Meer informatie over de voorwaarden vindt u op hun website.

De nieuwe contributie zal vanaf januari 2024 gaan gelden.

Mocht u vragen hebben n.a.v. deze brief, dan kunt u mailen naar administratie@hofspetters.nl.

Namens bestuur en team Hofspetters,

Michel Spaans (directeur)